Ta chansen att bidra till digital utveckling i Luleå kommun

Hur ser den digitala framtiden inom offentlig sektor ut? Tillsammans utforskar vi det under en inspirerande förmiddag med spännande föreläsningar och samtal. Vi hälsar medborgare, näringsliv och akademi välkomna att delta i seminariet.

Inbjudan i pdf

När: 22 maj kl 8.30-11.30
Var: Vetenskapens hus, Luleå

Darja Isaksson medlem av regeringens digitaliseringsråd och utsedd till en av näringslivets mäktigaste kvinnor av Veckans Affärer, om digitalisering inom offentlig sektor, nationellt och internationellt.

Vilka trender ser man, och vilka utmaningar står man inför? Hur ska vi som mindre kommun i norra Sverige tänka för att vara i framkant?

Daniel Ahlqvist, samordnare Norrbottens e-nämnd och chef digital utveckling i Luleå kommun, berättar om Luleå kommuns arbete kopplat till digital utveckling och digitaliserade samhällstjänster.

Efter föreläsningarna bjuder vi in till ett interaktivt samtal kring Luleås digitala tjänster och på vilket sätt du som medborgare skulle vilja se dessa utvecklas.

Anmäl dig härlänk till annan webbplats

Välkommen!

Se inbjudan som pdf