Har du fått ett blått kuvert?

Nu genomförs en nationell enkät om hälsa, Hälsa på lika villkor?. Undersökningen hoppas kunna ge svar på hur Luleåborna mår och om det finns skillnader i hälsa mellan olika grupper i befolkningen. Har kvinnor bättre eller sämre hälsa än män? Har högutbildade bättre eller sämre hälsa än lågutbildade? Det blå kuvertets svar skapar bilden. Ge dina svar idag.

Du kan vara en av dem som får hem enkäten med posten. Ditt svar är viktigt och Luleå kommun behöver svaren för att kunna planera och ge förutsättningar för en hälsa på lika villkor för hela befolkningen.

Genom att svara på frågorna i det blå kuvertet skapar vi förutsättningar för en hälsa på lika villkor. Det är värdefullt för alla som lever i Luleå kommun!

Information om enkäten finns härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster