Trygghetsvandring på Mjölkudden!

Luleå kommun och områdesgruppen på Mjölkudden-Notviken bjuder in till trygghetsvandring på Mjölkudden torsdagen den 30/11. Välkommen till Munkebergsskolans matsal klockan 18.30!

Torsdagen den 30:e november kommer vi att genomföra en trygghetsvandring på Mjölkudden tillsammans med er som bor och är verksamma där. Vi börjar klockan 18.30 i Munkebergsskolans matsal. Därefter kommer vi att gå en promenad genom området och avsluta vandringen med att tillsammans gå igenom vad vi upplevt som tryggt och otryggt längs vägen. Vi kommer att vara klara runt klockan 21. Mer information hittar du i inbjudan.

Bidra till att utveckla ditt bostadsområde

Inför trygghetsvandringen vill vi veta vad du som bor eller är verksam på Mjölkudden tycker om de allmänna platserna i stadsdelen. Vilka platser tycker du om att vara på, var är det fint, var går du helst inte när det är mörkt och vad behöver förbättras?

Synpunkterna ni lämnar i karttjänsten kommer att ligga till grund för den runda vi kommer att gå den 30:e november men de kommer också att var ett underlag för oss på kommunen när vi jobbar med olika utredningar på Mjölkudden och Notviken.

I karttjänsten markerar du med hjärtan och varningstrianglar de platser där du känner dig trygg eller otrygg och berättar för oss varför det är så. Karttjänsten är öppen mellan den 1:a och 15:e november. Vi ser fram emot dina synpunkter!

nåt

I karttjänsten håller vi en god ton och visar respekt för övriga kommentarer. Självklart skrivs inget som är kränkande eller bryter mot svensk lag. Posta inte information som rör en enskild person eller andra känsliga ärenden. Olämpliga inlägg tas bort.