Många frågor till chattande politiker

Under måndagen, tisdagen och onsdagen chattade kommunens nämndsordföranden och svarade på frågor.

Under tre dagar har sex nämndsordföranden svarat på frågor och funderingar från invånarna i Luleå kommun. Chattarna pågick i en timme per dag och totalt 91 frågor besvarades.

Måndagen den 3 april chattade barn- och utbildningsnämndens ordförande Carina Sammeli om skolan i Luleå. Det kom in 58 frågor totalt om allt från framtidens skola till en person som tyckte gröten som serverades på Antnässkolan var god. Läs hela chatten om skolan.

På tisdagen den 4 april var det chatt om vård- och omsorg med socialnämndens ordförande Margareta Bladfors Eriksson på 14 frågor om allt från avancerad vård till arbetsmiljö och nya vård- och omsorgsboenden. Läs hela chatten om vård- och omsorg.

Onsdagen den 5 april chattades det om stadsbyggnad, fritid och kultur med stadsbyggnadsnämndens ordförande Lenita Ericson, miljö- och byggnadsnämndens ordförande Göran Öhman, fritidsnämndens ordförande Inger B Larsson och kulturnämndens ordförande Omar Jacobsson. Totalt så besvarades 19 frågor om skateparker, höghus och offentliga toaletter. Läs hela chatten om stadsbyggnad, fritid och kultur.

Vill du läsa andra äldre chattar? Du hittar alltid dem och kommande tillfällen på lulea.se/chatt.