Hertsöns hjärtpunkt firar fortsättningen

Luleå kommuns arbetsmarknadsförvaltning och Lulebo har kommit överens om att fortsätta med Hertsöns hjärtpunkt i tre år till. – Hjärtpunkten har blivit den levande och öppna mötesplatsen för alla Hertsöbor som vi hade hoppats på från början. Därför vill vi fortsätta med projektet, säger kommunalråd Niklas Nordström och Lulebos ordförande Emma Engelmark.

Mötesplatsen startades i mars 2015. Syftet är att inkludera och främja integration genom olika aktiviteter som t ex samhällsinformation, seminarier och skapande verkstäder.

Hjärtligt välkommen till en eftermiddag med tårta, sång och dans!

Dag och tid: Fredag 28 oktober kl. 14.00-16.00
Plats: Hertsötorget 28

Program:

14:00 Vi bjuder på tårta, cider, kaffe/ te, popcorn och godis.

14:30 Kommunalråd Niklas Nordström och Lulebos ordförande Emma Engelmark säger några ord.

Hertsökyrkans barnkör sjunger

14:50 Hayda Imami dansar och sjunger

16:00 Vi avslutar firandet!

Kontaktpersoner:

Kristina Oja, arbetsmarknadsförvaltningen, tel 0920-45 55 68, e-post kristina.oja@amf.lulea.se

Devla Tomic, arbetsmarknadsförvaltningen, tel 0920-45 30 65, epost devla.tomic@amf.lulea.se