Chatta med Luleås kommunalråd

I kväll klockan 18-19.30 kan du chatta med Yvonne Stålnacke och Niklas Nordström om bostadsläget i Luleå.

Ungefär 2 000 nya bostäder beräknas bli klara under perioden 2015-2018. Trycket på bostäder är också stort, befolkningskurvan pekar uppåt och vi närmar oss 77 000 Luleåbor. Här kan du läsa mer om var det byggs, vilken typ av bostäder som planeras, varför bostadsbyggandet inte kommit igång tidigare, vilken roll kommunen har och mycket annat!länk till annan webbplats

Under chatten svarar kommunalråden Yvonne Stålnacke och Niklas Nordström på dina frågor om bostadsläget i Luleå tillsammans med tf stadsbyggnadschef Malin Lagervall och samhällsutvecklingschef Anna Lindh Wikblad.

Du hittar chatten här. Chatten är öppen kl 18-19.30, men du kan ställa dina frågor redan nu!