Johan Sundberg Årets konsumentvägledare

Johan Sundberg, uppskattad konsumentvägledare.

Johan Sundberg vid konsumentvägledningen i Luleå har utsetts till Årets konsumentvägledare.  ”En mycket god ambassadör för yrket”.

– Det är omtumlande, säger en glad pristagare.

Johan Sundberg är efter många år som konsumentvägledare en av Luleå kommuns mest kända medarbetare. Vid de pågående konsumentdagarna på Lidingö har han utnämnts till Årets konsumentvägledare för 2015 av konsumentvägledarnas förening.

– Överraskande, omtumlande men jätteskojigt, säger Johan Sundberg.

I motiveringen sägs att han är en stor eldsjäl som aldrig tvekat att stå på barrikaderna. ”Johan gillar att sticka ut hakan men är samtidigt en varm och omtänksam person.  Johan är en mycket god ambassadör för yrket.”

– Konsumentvägledningen i Luleå har efter Stockholm och Göteborg flest konsumentfrågor i landet, säger Johan Sundberg. Det tyder på att vi har ett grundmurat förtroende hos allmänheten.

Johan Sundberg har varit konsumentvägledare i 35 år. Till hösten går han i pension.

Johan Sundberg tar emot utmärkelsen.