Imponerades av Luleå

Janerik Larsson, rådgivare åt Stiftelsen Fritt Näringsliv, imponerades av den samverkan och positiva utveckling som präglar Luleå när han i helgen besökte staden. Besöket var en del i kommunens marknadsföring av staden och ett sätt att locka fler investerare att ta del av Luleås starka konjunktur.

Under lördagen hölls ett möte på Clarion hotel i Luleå med deltagare från byggbranschen. Luleås kommunledning hade bjudit in fastighetsbolag, byggföretag och andra aktörer av intresse för samhällsutvecklingen, totalt cirka 50 företag.

Här kan du läsa hela Janerik Larssons blogginlägg på Svenska Dagbladet.länk till annan webbplats

Luleå kommun har också marknadsfört sig på Sveriges ledande mötesplats för den svenska fastighetsbranschen, Business Arena i Stockholm, i mitten av september.