Medarbetarstipendiet till UTAN-projektet

Medarbetarna i UTAN-projektet, Unga Till Arbete i Norr vid Arbetsmarknadsförvaltningen har tilldelats Luleå kommuns medarbetarstipendium på 15 000 kronor.

Projektet får priset för att man arbetat gränsöverskridande och för att man nått goda resultat i arbetet med ungdomar som står utanför arbetsmarknaden.

Stipendiaterna Niklas Korva, Izabella Strand, Gabriel Borg Valkeapää, Mia Eliasson, Vera Westerlund, Jenny Johansson och Emma Söderberg. Malin Styrman, Helene Öhman och Mattias Carlsson (föräldraledig) saknas på bilden.

Stipendiet på 15 000 kronor delades ut inför kommunfullmäktiges sista sammanträde för året.
- Vi är stolta och glada för det stora engagemang som alla har visat, både inom förvaltningen och bland de ungdomar som har deltagit i projektet, säger Vera Westerlund projektledare. Alla har verkligen gjort sitt bästa.

Stipendiekommittén önskar medarbetarna i UTAN-projektet lycka till i det fortsatta arbetet.

- Vi ser dem som goda ambassadörer för såväl sina yrken som för Luleå kommun som arbetsgivare Luleå kommun vill uppmuntra och premiera engagerade och motiverade medarbetare som är stolta över sitt arbete, säger Ann-Christine Nilsson, personalchef.