Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Välkommen till Luleå kommuns nya webbplats

Här kan du surfa runt på vår nya webb. Under drygt ett år har vi arbetat med att bygga om Luleå kommuns webbplats lulea.se.

Den nya versionen av www.lulea.se ska vara en självklar kanal till kommunens digitala tjänster och service. Den ska vara utformad utifrån målgruppernas behov och förväntningar. Innehåll och form ska underlätta för besökaren att hitta information och ge mervärde i form av sparad tid, ökad service och ökad kunskap om kommunens verksamheter.

Tillgänglighetsanpassad

Webbplatsen har anpassats efter de senaste riktlinjerna för tillgänglig webb, webbriktlinjer.selänk till annan webbplats, och ska vara tillgänglig för de som har funktionshinder och använder hjälpmedel när de surfar på internet.

Vart du än är, vilken apparat du än har

Vi har gjort det enklare för dig att använda vår webbplats oavsett om du surfar via mobiltelefon eller surfplatta. Vi tror att våra besökare vill få tillgång till kommunal information vart de än är på vilken enhet de än väljer. Den nya webbplatsen är byggd för att vara följsam och anpassa sig efter den enheten du använder för stunden.

Vi är inte klara än

En webbplats är aldrig helt färdig utan vi kommer fortsätta att löpande uppdatera och bygga vidare med målsättningen att förenkla, förbättra och göra materialet tillgängligt för alla.

Kontaktuppgifter till projektledare

Andreas Johansson
0920 - 45 35 06
andreas.johansson@lulea.se