Tillsammans för ett gott liv i Luleå

Är du aktiv i en grupp, brinner för en specifik fråga, medlem i en förening eller kanske arbetar inom en organisation som företräder det civila samhället? Kom och möt politiker och tjänstepersoner från Luleå kommun för att gå vidare med frågan hur vi tillsammans skapar ett gott liv för alla i Luleå!

Charlotte Lindmark

Lenita Ericson, kommunalråd och Ylva Löwenborg, ordförande SEÖN inleder.
Moderator är Charlotte Lindmark.

  • Datum: Onsdagen den 25 april
  • Tid: 18.30 – cirka 21.00
  • Plats: Edens Event & festvåning, Nygatan 10 B

Detta möte är en fortsättning på tankeverkstaden som genomfördes i november förra året. Utifrån det som kom fram då tänker vi nu vidare och börjar snickra på vilka konkreta åtaganden som kommunen och det civila samhället vill göra för att samverka på bästa sätt.

Även du som inte var med på det första mötet är varmt välkommen att delta!
Läs gärna sammanställningen från det första dialogmötetöppnas i nytt fönster

Anmäl dig här senast 13 april.
Vi bjuder på kaffe och smörgås.


Återställ
Nyheter

Det första mötet - tankeverkstaden

Kvällen den 22 november 2017 samlades nästan 100 personer för att samtala om hur vi tillsammans kan skapa ett gott liv i Luleå. På mötet deltog företrädare från föreningar och organisationer i Luleå samt politiker och tjänstepersoner från kommunens alla förvaltningar.

Syftet med tankeverkstaden var att tillsammans påbörja arbetet med att finna nya former för samverkan och dialog mellan Luleå kommun och det civila samhället.
Dialogerna kretsade kring de sex principer för samverkan som regeringen tillsammans med det civila samhället och Sveriges kommuner och landsting kommit överens om.