Chokladens mörka hemlighet 14 sept

Föredrag och film om chokladens mörka hemlighet, det utbredda barnarbetet i kakaoindustrin, under Hållbarhetsveckan, måndag 14 september kl 13-14.30 på Kulturens Hus. Provsmaka underbart god Fairtrade-choklad och bli en mer medveten konsument!

Var: Lokalen Vingen, våning 5, Luleå Stadsbibliotek, Kulturens hus

På programmet:

Luleå är en diplomerad Fairtrade City och jobbar därför för att öka konsumtion och utbud av Fairtrade-märkta produkter i Luleå. Kom och lär dig mer om varför man ska köpa Fairtrade-märkt choklad och vad det innebär när en produkt är Fairtrade-märkt.

Luleå kommuns Fairtrade-samordnare Lena Hedberg föreläser och visar film och under tiden låter vi oss väl smaka av underbart god Fairtrade-choklad!

För mer information kontakta:

Fairtrade-samordnare Lena Hedberg på e-postadressen lena.hedberg@lulea.se eller på telefonnummer 0920-45 40 47.

Läs mer om Fairtrade City Luleå

Välkommen!

Arrangerar gör Luleå kommun, Miljö- och byggnadsförvaltningen samt Stadsbiblioteket i Luleå

Arrangemanget är en del av Norrbottens Hållbarhetsvecka, SEE-veckanlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster