Klädbytardag och Fairtrade-fika 25 april

Förnya din garderob samtidigt som du bidrar till minskad klädkonsumtion och ökad hållbarhet! Swap for Change är Sveriges största enskilda klädbytarevent och äger rum i Luleå den 25 april 2015. Luleå kommun och Café REKOmmenderas bjuder på Fairtrade-fika!

Förnya din garderob samtidigt som du bidrar till minskad klädkonsumtion och ökad hållbarhet! Swap for Change är Sveriges största enskilda klädbytarevent och äger rum i Luleå den 25 april 2015, för femte året i rad.

Lämna in dina kläder under någon av insamlingsdagarna (21 och 23 april kl 17-19 i D-huset på universitetet) och byt till dig samma antal den 25 april.

Tid och plats för klädbytardagen är Centrumrestaurangen, Luleå Tekniska Universitet,
kl 12-16.

För mer info, datum och tider, se: facebook.com/SwapforChangelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Swap for Change gillar Fairtrade City Luleå

Kom och fika rättvist och ekologiskt på Swap for Change! Fairtrade City Luleålänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, Luleå kommun och Café REKOmmenderas i Luleålänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster bjuder på gratis fika till alla som kommer och byter kläder. Välkommen!