Luleå kommun logo

Spela roll i sommar!

Luleå kommun söker 600 sommarvikarier inom vård, stöd och omsorg. Vi erbjuder dig ett meningsfullt sommarjobb med trygga villkor, anställningsavtal, tim- eller månadslön, arbetsschema och en bra introduktion. Inom socialförvaltningen finns stora möjligheter för dig att utvecklas och du spelar roll varje dag. Läs mer nedan om vad ett sommarjobb hos oss kan innebära.

Om våra sommarjobb

Vård- och omsorgsboende

Undersköterska

Vård- och omsorgsboende är en bostad med service och omvårdnad dygnet runt. På boendet arbetar du utifrån varje brukares individuella behov. Arbetet innebär att ge brukaren omvårdnad, service och ett dagligt liv med socialt innehåll.

Hemtjänst

Arbetet innebär att du besöker brukaren i dennes hem. Du ger service och personlig omvårdnad beroende på vilken hjälp brukaren är beviljad. Arbetet är till stor del självständigt, du tillhör ett arbetslag och utgår från en gemensam grupplokal. B-körkort är en fördel.

Stöd och service, socialpsykiatri samt öppenvård

Du arbetar med barn, ungdomar samt vuxna med olika funktionsnedsättningar, som utvecklingsstörning, neuropsykiatriska och psykiska funktionsnedsättningar. Du arbetar på något av våra gruppboenden, stödboenden, korttidshem, dagverksamheter, mobila stödteam eller som ledsagare vid olika aktiviteter. Arbetet innebär att ge stöd och service samt sociala aktiviteter till brukare utifrån den enskildes behov.

Du kan även arbeta med personer som har missbruksproblematik.

Personlig assistent

Undersköterska

Som personlig assistent arbetar du hos brukare som bor i eget boende och du har din arbetsplats i dennes hem. Du ger stöd till brukaren för att denne ska kunna leva ett så självständigt liv som möjligt. I arbetet ingår alla förekommande sysslor i ett hem och är oftast ett ensamarbete.

Nattpatrull/Trygghetslarm

Sjuksköterska

Du utför planerade vårdinsatser i brukarens eget hem samt svarar på brukarlarm dygnet runt. För arbete i trygghetslarmet är det en fördel om du är van vid och intresserada av teknik. Trygghetslarmet arbetar dag, kväll och helg och nattpatrullen arbetar enbart natt. B-körkort krävs.

Jobba som vikarie i Time Care Pool

Undersköterska

Här får du möjlighet att arbeta inom samtliga verksamheter. Du arbetar extra när ordinarie personal är frånvarande. Vikariebehovet för dagen styr var du arbetar. B-körkort är en fördel.

Sån är du

Du som sommarjobbar hos oss ska kunna vara flexibel, ta ansvar och se situationen ur brukarens perspektiv. Det är bra om du kan samarbeta, vara positiv och engagerad mot både brukare och arbetskamrater. Du får gärna ha utbildning eller erfarenhet inom vård och omsorg. Du ska ha fyllt 18 år och kunna arbeta dag och kväll, helg eller natt. Körkort är en fördel i alla våra sommarjobb.

Sök jobben

Ansök senast 2021-06-21 via denna länk: Lediga jobb - Vårdbiträde - Luleå - Norrbottens län - Offentliga Jobblänk till annan webbplats

I ansökan anger du vilket eller vilka av dessa jobb som intresserar dig.

Hos oss spelar du roll varje dag

Leva och bo i Luleå

I Luleå har du nära till både citypuls och natur, till skärgård och skog. Här kan du enkelt ta dig nästan överallt med lokaltrafiken eller cykel. Luleå är en aktiv stad med ett brett utbud av kulturevenemang och fritidsaktiviteter. Läs mer om att leva och bo i Luleå härlänk till annan webbplats.

Kontakta oss

Vill du veta mer om våra sommarjobb eller din ansökan kan du ställa en fråga till oss via formuläret.

OBS! Du kan inte söka jobb via detta formulär. Gå hit för att söka jobb. länk till annan webbplats
Senast publicerad: 2021-06-01Senast uppdaterad: 2021-06-01