Yoga i det gröna på Hägnan 2017

Stäm träff med dig själv i sommar - välkommen att yoga i det gröna på Friluftsmuséet Hägnan! Du får prova på Kundaliniyoga/Medicinsk yoga som stärker både kropp och knopp.

Kundaliniyoga är en mer en 5000 år gammal kunskap som består av olika mjuka, dynamiska övningar, andningstekniker, mantran och meditationer.
Det är en yogaform som passar de flesta och hjälper oss släppa prestationen och glida in i självacceptans. Hitta närvaron och kärnan i oss själva, samtidigt som kroppen får bra träning och vi stärker vårt nervsystem, matsmältning, cirkulation och flexibilitet.

Under sommarens drop in klasser får du prova på olika yogapositioner, andningstekniker och meditationer som du kan använda för att skapa mer energi, harmoni och lugn i vardagen - och för att förstärka kontakten med dig själv. Dessa prova-på pass funkar bra för dig som är nybörjare, men även dig som har yogat mycket tidigare, då du guidas att anpassa övningarna till din nivå.

Tid: Söndagar i juli kl 17-18.30 - 2, 9, 16, 23 och 30 juli
Plats: På gräsplanen framför handelsboden på Hägnan. Vid regn och kyligare väder så yogar vi i mysiga rundlogen mitt emot handelsboden.
Pris: Introduktionspris 150 kr/ gång, betalas via Swish 070-3313135. Saknar du Swish kan du betala kontant.
Ta med: Vattenflaska, kudde att sitta på, filt och gärna en yogamatta om du har. Det finns några yogamattor att låna - vill du vara säker på att få en av dem, boka din plats via sms till 070-3313135.

Varmt välkommen!

Maria Marathon Sjöberg
Int.cert. kundaliniyogalärare, meditationslärare och lärare i Medicinsk yoga
070-3313135, maria@heartsong.s

Innehåll