Startsida Luleå kommun


Zombieföreläsning för Luleås gymnasieelever

Herman Geijer är Sveriges främsta zombieöverlevnadsexpert och kommer nu till Luleå med sin populära zombieföreläsning. Den handlar om hur du kan förbereda dig för att öka dina chanser att överleva en zombieapokalyps. Tipsen funkar även på andra kris- och katastrofsituationer.

Missa inte denna roliga och intressanta föreläsning som vänder sig till Luleås gymnasielever.

Herman Geijer förklarar vad en zombie är, hur du kan överleva i naturen och vad du behöver tänka på i en stad där samhällsfunktioner slutar att fungera. Vilka platser bör du bege dig till när zombierna kommer? Hur ska du göra för att bäst klara dig? Och hur reagerar vi människor i kriser och katastrofer – egentligen?

Vi bjuder på gott fika! Vi lottar även ut några ex av Herman Geijers bok "Zombieöverlevnad: Din guide till apokalypsen" samt ett antal powerbanks.

Datum: Onsdag 8 maj

Tider: Dörrarna öppnar kl 14.45.
Föreläsningen startar kl 15.15 och håller på i ca 45 min. Efter det finns tid för frågor.

Plats: Kulturcentrum Ebeneser, Luleå. Ingång från Skomakargatan (runt hörnet från Storgatan).

Anmälan i formuläret nedan.
OBS!
Endast individuella anmälningar, ej gruppanmälningar.

Föreläsningen arrangeras av Luleå kommun, vänder sig till Luleås gymnasieelever och är en del av den nationella Krisberedskapsveckan 2019.

Är du intresserad av krisberedskap och inte är gymnasieelev i Luleå? Onsdag 8 maj arrangeras även en kvällsföreläsning med Herman Geijer och Anna-Maria Stawreberg. Läs mer på www.lulea.se/preppinglänk till annan webbplats

Anmälan


Lite GDPR-info

Vi kommer att filma och fota under föreläsningen. Bilderna kommer att användas för att informera om samt marknadsföra detta och framtida evenemang för Luleå kommuns räkning. Meddela fotografen eller personal på plats om du inte vill vara med på bild.