Startsida Luleå kommun


Vad gör du om krisen kommer?

Ta chansen att lyssna på två av Sveriges mest populära föreläsare inom krisberedskap. Anna-Maria Stawreberg, författare och journalist, och Herman Geijer, zombieöverlevnadsexpert, kommer till Luleå och berättar hur man förbereder sig för att klara olika typer av kriser och katastrofer

Preppad för krisen?
Hur skulle du klara ett långvarigt strömavbrott? Att vattnet stängs av eller att matbutikerna stänger? Anna-Maria Stawreberg, journalist och författare till boken Prepping – att hoppas på det bästa, men förbereda sig på det värsta berättar om preppingrörelsen och krisberedskapens grunder. Och om varför du hellre vill ha med dig Petra Mede eller Håkan Hellström under en kris än Rambo. 

Överlev katastrofen
Herman Geijer är Sveriges främsta zombieöverlevnadsexpert och författare till storsäljaren Zombieöverlevnad – din guide till apokalypsen samt till den nya boken Överlev katastrofen – tolv sätt att förbereda dig. 2015 blev han framröstad som lyssnarnas sommarvärd i P1. Herman Geijer berättar om vad vi faktiskt kan göra för att öka våra chanser att överleva när en katastrof eller bara något helt oväntat inträffar. Och hur reagerar vi människor i kriser och katastrofer – egentligen?

Missa inte dessa roliga och intressanta föreläsningar!

Tid: Onsdag 8 maj kl 17.30-20.30
Plats: Kulturcentrum Ebeneser, Skomakargatan 23, Luleå

Fri entré, men vi tror att det kan bli fullsatt snabbt så kom i tid.

Program:
17.30 Dörrarna öppnar
18.00 Välkommen och inledning
18.05 Föreläsning Anna-Maria Stawreberg inklusive frågestund
19.00 Kort paus
19.05 Föreläsning Herman Geijer inklusive frågestund
20.00 Utlottning av böcker från scenen. Träffa författarna som signerar och säljer sina böcker.
20.30 Avslutning

Kaféet i Ebeneser håller öppet under evenemanget.

Föreläsningen arrangeras av Luleå kommun och är en del av den nationella Krisberedskapsveckan 2019.


Lite GDPR-info

Vi kommer att filma och fota under föreläsningarna. Bilderna kommer att användas för att informera om samt marknadsföra detta och framtida evenemang för Luleå kommuns räkning. Meddela fotografen eller personal på plats om du inte vill vara med på bild.