Luleå kommun logo

Möten och evenemang

Det övergripande målet för kommunens arbete under coronapandemin är att skydda riskgrupper samt att upprätthålla samhällsviktig verksamhet. Här hittar du information om vad som gäller för kommande möten och evenemang i Luleå.

Uppdaterad information 2021-01-23 klockan 10.30

Allmänna sammankomster och offentliga tillställningar i Norrbotten

En gräns på max 8 personer gäller vid allmänna sammankomster och offentliga tillställningar.

Läs mer på länsstyrelsens webbplats.länk till annan webbplats

Evenemang på Kulturens hus i Luleå

Konserter och evenemang på Kulturens hus påverkas av begränsningen. För uppdaterad information följ Kulturens hus informationssida om corona.länk till annan webbplats

Kommunens mötesplatser

Stängda tillsvidare är kommunens mötesplatser för äldre, funktionshindrade och anhöriga samt även restaurangen på Fyren. Vissa planerade aktiviteter har startat inom Äldresupporten och Anhörigstöd.

Mötesplatsen för barn och föräldrar har stängt från och med torsdag 12 november på grund av ökad risk för smittspridning och skärpta allmänna råd i norrbotten. Mötesplatsen håller stängd tills dess att förutsättningarna och myndigheternas rekommendationer förändras.

På Mötesplats Hertsö galleria kommer montern att vara obemannad.

Luleå brandstation

Besöksförbud på Luleå brandstation. Besöksförbudet omfattar samtliga verksamheter i huset; räddningstjänsten, ambulansen och SOS Alarm. Vi gör detta för att förebygga och förhindra spridning av viruset inom våra verksamheter, som klassas som samhällsviktiga.

Senast publicerad: 2021-03-16Senast uppdaterad: 2021-03-16