Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.
Fair Living

Träffa oss på bomässan Fair: Living

Har du frågor om bygglov, tomtkön eller bostadskön? Är du nyfiken på hur framtidens Luleå ser ut? Välkommen till Luleå kommuns monter på mässan Fair: Living i Kulturens hus den 6-7 maj.

Vår personal finns på plats för att hjälpa dig med dina frågor och funderingar. Du hittar oss en trappa upp från entréplan.

Bygglov: Vi hjälper dig med frågor om bygglov och med din bygglovsansökan. Ta gärna med dig dina handlingar!

Tomter: Vi berättar om Luleå kommuns planerade tomter och visar hur du anmäler dig till vår tomtkö och prenumererar på nya objekt.

Energispartips för ditt hus: Vår energi- och klimatrådgivare ger tips på hur du kan spara flera tusen kronor varje år med hjälp av enkla åtgärder som minskar ditt hus energibehov.

Bostad Luleå: Vi svarar på frågor om Luleås nya bostadsförmedling och hjälper dig med registreringen.

Framtidens Luleå: Vad är på gång i ditt bostadsområde? Vi presenterar byggplaner för framtidens Luleå. Projekt Kronan berättar mer om Luleås största bostadsprojekt.

Om mässan

Fair: Living riktar sig till alla som har intresse för inredning, renovering och boende. Mässan rymmer allt för hemmet under ett och samma tak – ett utbud som täcker hela boendekedjan. Hit kommer både nybyggaren, hus- eller lägenhetsägaren och de som drömmer om ett nytt boende.

Mässan erbjuder ett 50-tal utställare och många intressanta föreläsningar.

Plats: Kulturens Hus, Luleå
Öppettider: lördag 6 maj kl 10-16, söndag 7 maj kl 11-16
Entré: 50 kr (biljetten gäller för båda dagarna)

Program och mer information: www.fairliving.nulänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster