Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Tillsammans för klimatet på lördag 25 mars

Lördagen den 25 mars kl 20.30 - 21.30 är det åter dags för världens största klimatmanifestation - visst är du med och släcker!?

Var med och släck för klimatet lördag den 25 mars klockan 20.30-21.30. WWF Earth Hour är världens största miljömanifestation med hundratals miljoner människor som visar sitt engagemang genom att släcka ljuset under en timmes tid.

Visst är det fantastiskt att världens länder har enats om att hejda den globala uppvärmningen? Men det räcker inte med ord, nu krävs handling! Och det är här du är viktig.

Var med och bli inspirerad till klimatsmartare vanor, hjälp till att ställa om Sverige till förnybar energi och lär dig mer om varför maten du äterlänk till annan webbplats och prylarna du köperlänk till annan webbplats påverkar utsatta människor och miljöer långt bort.

Genom att du och miljontals andra i Sverige deltar i Earth Hour skickar vi också en viktig signal till politikerna om att vi vill se krafttag för klimatet och global rättvisa.

Tillsammans gör vi det möjligt!

 

Luleå kommun är med som organisation och släcker bland annat gatubelysning på vissa sträckor, Hamnkranen, fasadbelysning på Kulturens hus och Brandtornet.

Läs mer om Earth Hourlänk till annan webbplats

 

Kom och fredagsmys i Sessionssalen på Stadshuset i Luleå, Rådstugatan 11, fredagen före Earth Hour (24 mars kl 14.30-15.15) och se filmen "Klimatsmarta jag - Matglädje" som utan pekpinnar handlar om hur man kan äta mer klimatsmart. Läs mer om filmen