Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Nyfiken på BeChange – kom och fredagsmys på fikat med filmvisning och popcorn i Sessionssalen på fredag 24 mars

Fredagsmys med film på fikat nästa fredag, käka popcorn och titta på filmen ”Klimatsmarta jag – Matglädje”, en halvtimmes lång film utan pekpinnar om hur man kan förändra sina matvanor för att minska sin klimatpåverkan och samtidigt må bättre själv!

I filmen får vi följa två lulebor, Linnea Sandberg och Andreas Wåhlström, som deltar i projektet BeChange – koldioxidbanta med klimatterapi, när de på ett roligt sätt jobbar med att klimatanpassa sina matvanor.

När: Fredag 24 mars kl 14.30 – 15.15

Var: Sessionssalen, Stadshuset

Det är helt kostnadsfritt och popcornen räcker så länge de räcker...

Klimatrådgivaren Stina Sundqvist, projektledare för BeChange kommer finnas på plats och informera kort om projektet och svara på frågor.

Mer om filmen

Filmen ”Klimatsmarta jag – Matglädje” är filmad under BeChange-projektets första del, biffen. Projektet är indelat i tre delar; biffen, bostaden och bilen, de tre delar i vår vardag som orsakar mest klimatpåverkan. Under biffen har deltagarna lyssnat på föreläsningar, haft mental coachning och matlagningskvällar tillsammans för att på ett roligt sätt utan pekpinnar förändra sina matvanor, till nytta för både klimatet och dem själva.

Läs mer om BeChange-projektetlänk till annan webbplats

För mer information

kontakta energi- och klimatrådgivare Lena Hedberg,
e-post lena.hedberg@lulea.se eller tel 0920-45 40 47.