Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Glöm inte att släcka för klimatet på lördag!

Lördagen den 19 mars kl 20.30 - 21.30 är det åter dags för världens största klimatmanifestation - visst är du med och släcker!?

Var med och släck för klimatet lördag den 19 mars klockan 20.30-21.30. WWF Earth Hour är världens största miljömanifestation med hundratals miljoner människor som visar sitt engagemang genom att släcka ljuset under en timmes tid.

Syftet är att skicka en signal till politikerna att ta klimatförändringarna på allvar. Ta ställning för klimatet redan nu och anmäl dig till Earth Hour 2016.

Luleå kommun är redan anmäld som organisation men enskilda skolor kan anmäla sig och du som privatperson kan också anmäla dig via facebook så du kommer ihåg att släcka! Klicka här för att läsa merlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Luleå kommun kommer att släcka bland annat Stadshuset, Pontusbadet, brandtornet, Hamnkranen mm och även gatubelysning från Sunderbyn till Hertsön och Bergnäset, samt i Råneå och Bälinge. Parkavdelningen kommer också att sätta ut marschaller i Stadsparken och vid Floras kulle.

Läs mer om Earth Hourlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster