Återvinningsmarknad

Öppettider
Måndag: stängt
Tisdag - fredag: 12-16.
Torsdag: 12-18
Lördag - söndag: stängt
Med kort varsel håller vi öppet en del lördagar.

Kontakt
Återvinningsmarknaden 
0920-45 30 00
Tisdag - fredag: 12-16

Hitta hit
Adress: Kronan 1D , 974 42 Luleå
Återvinningsmarknaden hittar du på området Kronan i Luleå tillsammans med Luleå Miljöresurs Återvinningscentral (ÅVC). Följ skyltning "Återvinning", det är skyltat från Lulsundskanalen.

Väljer du att ta dig till oss med buss så åker du busslinje 2 och kliver av vid hållplats Kronanvägen och väljer gångvägen till oss. Det går även att ta busslinje nr 6 eller 8 och då kliver du av vid hållplats Dragongatan.

Gilla oss på Facebook
@atervinningsmarknadenlulea
Där får du information om ändringar gällande öppettider, erbjudanden med mera.


Sortiment och överlämning

Sortiment
Återvinningsmarknaden har tre butiker med varierande sortiment. Här hittar du bland annat: husgeråd, glas, porslin, böcker, grytor, lampor, elartiklar, datorer, film, musik, sport, fritid, leksaker, textilier, mattor, väskor, tavlor, kontorsmöbler, cyklar, fönster, byggartiklar och mycket mer.

Vi är restriktiva på att erbjuda möjligheten till reservationer. Ta därför gärna med dig både släp och bärhjälp så att du får med dig alla dina fynd hem.

Överlämna möbler och föremål för återbruk
Det finns en särskild byggnad vid återvinningsmarknaden för de som vill lämna in möbler och föremål för återbruk. Byggnaden hittar du vid uppfarten till Återvinningscentralens ramp och är i regel bemannad mån-fre 7.30-16. 

Det finns även containers utplacerade på övriga återvinningscentraler i kommunen där du kan lämna saker för återvinning.

Vi tar emot möbler och annat för återbruk, vi förbereder för återanvändning, reparerar och restaurerar i våra verkstäder och säljer sedan allt i våra butiker.

Hämtning av dödsbon och större mängder
Det går att boka hämtning av dödsbon och större hämtningar.
Du bokar genom att ringa vår transportbokning måndagar kl. 12-16 på 0920-45 58 01.