Guidade visningar av Gammelstads kyrkstad

Gammelstad Visitor Centre erbjuder guidade visningar på utvalda datum och tider året om. Känn historiens vingslag i världens största och bäst bevarade kyrkstad. Låt vår kunniga guide under en timme berätta om Gammelstads fantastiska och spännande historia; hur kyrkstaden uppkom, används i dag och varför Gammelstad är ett världsarv viktigt att bevara för framtiden.

På den här platsen grundades även Luleå och växte från en liten kyrk- och handelsplats till en riktig stad. Att vandra genom kyrkstadens vackra bebyggelse är en härlig upplevelse och under turen besöker vi även en gemytlig kyrkstuga samt den ståtliga medeltidskyrkan (med reservation för förrättning).

Boka plats på en guidad visning

Välj önskat datum och tid i kalendern samt antal personer. Klicka på "Boka", därefter får du fylla i dina kontaktuppgifter. Du kan välja om du vill betala direkt online eller om du vill betala på plats. När bokningen är genomförd får du ett email med bokningsinformation och din biljett som du tar med dig och visar upp dagen för turen. Vid frågor kontakta gammelstad@lulea.se.

Vill du boka en guidning på en annan dag eller tid? Klicka här för att läsa mer om möjligheten att förboka en visning enligt dina önskemål samt få en offert med prisuppgifter.

Loading...