• Startsida
  • Näringsliv
  • Besöka Luleå

Kommande rekryteringar

Kommande rekrytering

Vill du också vara med och utveckla Luleå?

Vi är en stor arbetsgivare. Med över 300 yrkesroller och fler än 6 900 anställda behöver vi kontinuerligt rekrytera engagerade och duktiga medarbetare.

Gemensamt för alla våra yrken är mötet med människor och att vi ständigt arbetar för att utveckla servicen för alla som bor och verkar i Luleå kommun. Vill du göra skillnad? Sök jobb hos oss!

Här berättar vi om kommande rekryteringar som vi känner till just nu. Listan uppdateras fortlöpande. Håll även utkik under Lediga jobb där tjänsterna kommer att annonseras ut.

Personalkollage

Människor i arbete

Kommande rekryteringar

Skolan i Luleå är en nationell förebild och under våren 2017 kommer vi att anställa lärare, lärare i fritidshem, fritidspedagoger och förskollärare. Kom och arbeta med oss för framtidens Luleå! 

Du som fortfarande studerar är varmt välkommen att arbeta under studietiden. Du kan jobba som korttidsvikarie i våra verksamheter, skicka in en intresseanmälan länklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster 

Vill du vara med och förbereda och skapa förutsättningar för 10 000 nya nöjda kommuninvånare?
Det kommer finnas flera tjänster ute till våren.

Vill du ha ett arbete där du gör skillnad varje dag? Under 2017 kommer Socialförvaltningen att rekrytera sjuksköterskor, undersköterskor, stödassistenter, vårdbiträden, handledare, personliga assistenter och socialsekreterare.

Här kan du läsa mer om kommande rekryteringsbehov Kompetensförsörjning 2016-2018

Framtidens jobbchanser finns i offentliga sektornlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Har du frågor om våra kommande rekryteringar, kan du vända dig till Personalkontoret.

Åsa Thomtén Jacobsson, 0920-45 31 17