• Startsida
 • Näringsliv
 • Besöka Luleå

Vuxenutbildningen

Under vuxenutbildningsveckan v42 gör vi oss extra tillgänglig för dig!

Kom och besök oss, ta med en kompis på lektion och delta i tävlingar. Vi har även öppet hus kvällstid onsdag den 19 oktober då du även kan träffa våra yrkesutbildare. Studie- och yrkesvägledare erbjuder drop-in fram till kl 19.

Program under vecka 42

Nya rutiner när du läser på heldistans

Läser du, eller ska du läsa på heldistans hos någon av Vuxenutbildningens externa utbildningsanordnare? Hinner du inte klart med kursen inom utsatt tid så får du numera endast förlänga en gång per kurs. Anmälan om önskemål till förlängning 

Orienteringskurser

Vuxenutbildningen erbjuder just nu ett antal orienteringskurser. Kurserna ger dig ett intyg och under kurstiden får du möjlighet att förbereda dig inför nästa steg.

Lärlingsutbildning för vuxna - Din väg till ett yrke


Minimera
Sociala medier

Vuxenutbildningen på instagram och Facebook

Via våra sociala media får ni uppdateringar om vad som händer! 

-vuxenutbildningen_lulea på instagram

-Vuxenutbildningen/Lärcentrum på
  facebook

Minimera
Senaste nytt
 • SFF – Svenska för företagare

  Nu har du möjlighet att studera Sfi samtidigt som du får grunderna för att driva ett företag i Sverige. Om du är van att studera och samtidigt vill lära dig hur man startar och driver ett företag, har du en möjlighet att börja på SFF, Svenska för företagare, på Vuxenutbildningen i Luleå.
  Publicerat 2016-06-29
 • Saknar du slutbetyg?

  Nu har regeringen beslutat att du kan få ett slutbetyg utfärdat från Vuxenutbildningen fram till och med den 1 januari 2017.Den nya förordningen kom ut 12 maj 2015.  Om du har frågor – tala med någon av våra studievägledare.
  Publicerat 2015-09-03