• Startsida
  • Näringsliv
  • Besöka Luleå

Kök och måltider

Här på Haga Förskola serveras dagligen varierad husmanskost med ekologiskmjölk, bröd och sallad/råkost. Frukosten, dagens viktigaste mål består alltid av gröt, ekologiskfil, ekologiskmjölk, smörgås med pålägg och grönsak. Allt för att varje barn skall hitta sin favorit. Till soppa serveras alltid dagsfärskt hembakat matbröd med ostpålägg. Vårt mål är att minska intaget av socker och fett samt att öka intaget av fibrer. En bra start är lika med en bra framtid. Vi jobbar med att få in fler ekologiska och närproducerade produkter.


Lena Karlsson
Kokerska 
lena.karlsson3@skol.lulea.se
0920-45 46 66

Allergihänsyn

Läkarintyg skall lämnas in för de barn som har födoämnesallergi för att undvika att missförstånd uppstår som kan leda till att barnet blir sjukt.
För annan allergi försöker vi i samarbete med föräldrarna anpassa vår miljö på bästa sätt för barnet.