• Startsida

Funk i 4D

29 - 30 mars skapar Funk i 4D två heldagar om tillgänglighet

Funk i 4D logotyp

Funk i 4D kommer skapar ett två dagars arrangemang med fullspäckat program både dagtid och kvällstid om tillgänglighet.

Dagtid har seminarium, föreläsningar och workshops om mänskliga rättigheter och funktionshinderpolitiska frågor som mest fokuserar på kultur och tillgänglighet. På kvällarna visas Sveriges mest tillgängliga teaterföreställning och En FUNKT-UP STAND-UP.

Vi vill belysa att omgivningen och miljön skapar hindren. Men att ha en fysisk eller psykisk funktionsnedsättning behöver inte vara så svårt och krångligt om allt bara är tillgängligt. Vi vill visa att väldigt mycket som funktionshindrar går att lösa med enkla medel.

Här kan du läsa mer om Funk i 4D och se programmet för de två dagarna, www.funki4d.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Seminarier, föreläsningar och workshops har fri entré

Biljetter till teaterföreställningen Riv murarna kan du boka hos Norrbottensteatern här: Biljetter Riv murarnalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Biljett till stå uppföreställningen En Funkt up stand up kan du köpa på plats i entrén. Biljettpris: 120 kr