• Startsida
  • Näringsliv
  • Besöka Luleå
Tonåring med laptop

Föreläsning om nätdroger och etik på nätet

Luleå kommun bjuder in dig som är förälder eller annan vuxen till en föreläsning om vad barn och ungdomar gör på nätet.

Många barn och ungdomar tillbringar mycket tid på internet och på sociala medier. Föreläsningen med säkerhetsexpert Ulf Silling handlar om vad barn och ungdomar gör på nätet, nätdroger och etik på nätet.

Du får konkreta och handfasta råd om hur du kan skydda dina barn och ungdomar och hur du kan agera i olika situationer.

Ulf Silling från säkeronline.se är en uppskattad föreläsare och expert på säkerhet på internet. Carina Sammeli, ordförande i barn- och utbildningsnämnden, hälsar välkommen.

Dag och tid: Måndag den 30 mars klockan 18.30-20.30
Plats: Landstingshuset

Under kvällen kommer det finnas möjlighet att ta del av det stöd till föräldrar som Luleå kommun erbjuder.

Ta gärna med mobiltelefon. Föreläsningen är gratis och vi bjuder på frukt.

Välkomna!