• Startsida
  • Näringsliv
  • Besöka Luleå

Foto: Susanne Lindholm

Bostad Luleå

Bostad Luleå har till uppgift att förmedla bostäder mellan dig som bostadssökande och Luleås hyresvärdar. Bostadsförmedlingen startade 1 oktober 2016.
 

 

Varför en kommunal bostadsförmedling? 

Bostad Luleå har som mål att underlätta för dig som söker bostad inom Luleå kommun. Målet är att samla lediga bostäder på ett ställe för förmedling till dig som sökande. Först ut är Lulebo men vi arbetar för att fler av Luleås hyresvärdar vill vara med.

Registrera dig

Hos Bostad Luleå registrerar du dig som bostadsökande för att sedan anmäla ditt intresse för en ledig bostad. Du måste ha fyllt 15 år för att få registrera dig.

Du kan inte anmäla ditt intresse för en ledig bostad förrän du betalat in årsavgiften.

Så här gör du för att registrera dig

1. Gå in på www.bostadlulea.selänk till annan webbplats

2. Du kan välja mellan fullständig registrering eller snabbregistrering. Väljer du snabbregistrering måste du komplettera dina uppgifter innan du kan anmäla ditt intresse för en lägenhet. För att komplettera loggar du in på Min Sida.

3. Var noga med att fylla i alla uppgifter som är markerad med röd stjärna. Kom ihåg att läsa igenom villkoren och kryssa i att du godkänner dem.

4. I nästa steg väljer du hur du vill betala din köavgift på 250 kr. Du kan välja mellan att få en avi via e-post eller kortbetalning. När du själv betalar in via avi tar det cirka 3 bankdagar innan betalningen är registrerad hos oss och din kötid startar även då.


 

Årsavgift

Kostnaden för att stå i bostadskön är 250 kr per år. Betalar du inte in din årsavgift tappar du din plats i Lulebos kö. Du kan välja mellan att betala via din internetbank eller avi via e-post.

 

Kontakta oss

Telefon: 0920-45 45 99

e-post: info@bostadlulea.se